WhatsApp, kullanıcıların paylaştığı bilgileri depoluyor mu?

WhatsApp, Android sürümüne ‘silinen medyaların geri getirilmesi’ özelliğini eklemesiyle birlikte akıllara şirketin ‘Kullanıcıların paylaştığı bilgileri depoluyor mu?’ sorusunu getirdi.

WhatsApp, kullanıcıların paylaştığı bilgileri depoluyor mu?
16 Nisan 2018 Pazartesi 23:12

Akıllı telefonlar için geliştirilmiş bir mesajlaşma ve arama uygulaması olan WhatsApp, bir kez daha platforma entegre ettiği bir özelliği ile gündemde.

Son dönemde kullanıcılarının kişisel verilerini şirketlere satmasının ortaya çıkmasıyla tartışma konusu olan Facebook’un bünyesinde olan WhatsApp, Android sürümüne kullanıcılarının oldukça “işine yarayacağı” bir özellik ekledi.

Android uygulamasına birkaç yenilik getiren WhatsApp, söz konusu güncelleme ile silinen fotoğraf ve videoları kendi sunucuları üzerinden geri getirmenize imkan veriyor.

Güncelleme ile kullanıcılar yanlışlıkla ya da kasten sildiği fotoğraf, video veya dosya gibi medyaları geri getirebilecek.

Bu özelliğin eklenmesiyle ‘WhatsApp paylaşılan bilgileri depoluyor mu?’ sorusunu akıllara getirdi.

İlk olarak Android kullanıcılarının beğenisine sunulan yeni özelliğin önümüzdeki gündelerde iOS sürümüne de eklenmesi bekleniyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.