35 yaşındaki doktor koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti
TTB, yaptığı açıklamada Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde görevli 35 yaşındaki Dr. Mustafa Özlü koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdiğini duyurdu.
35 yaşındaki Psikiyatri Uzmanı Dr. Mustafa Özlü, Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde görevliyken koronavirüse yakalanarak yaşamını yitidi.
Türk Tabibleri Birliği, bir doktorun daha koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdiğini bildirdi. Acı haberi sosyal medyadan yaptığı açıklamayla bildiren TTB, genç doktor için baş sağlığı diledi.
TTB'nin yaptığı açıklama ise şöyle:
"Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde Psikiyatri Uzmanı olarak çalışan 35 yaşındaki Dr. Mustafa Özlü koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybetti. Genç Meslektaşımızın acı kaybı nedeniyle Ailesine ve Sağlık çalışanlarına başsağlığı diliyoruz."
İlgili Galeriler