Kadınları yemeğe çıkarıp, hesabı ödemeden kaçan adam yargılanıyor

ABD Güney Kaliforniya'da bir adamın, tanıştığı kadınlarla yemeğe çıktığı ve hesabı ödemeden kaçtığı öğrenildi. Dolandırıcılıkla suçlanan adam, 16 yıldan fazla hapis yatabilir.

Kadınları yemeğe çıkarıp, hesabı ödemeden kaçan adam yargılanıyor
10 Eylül 2018 Pazartesi 15:55

banner225

Tanıştığı kadınları yemeğe çıkaran ve hesabı ödemeden restorandan kaçan 45 yaşındaki Paul Guadalupe Gonzales'in bu yöntemle 6 kadını dolandırdığı belirtildi. 

Savcılar, Gonzales'in kadınlarla tanışmak için çeşitli randevu uygulamalarını kullandığını ve tanıştığı kişileri Los Angeles'taki çeşitli restoranlarda 'yemeğe çıkararak' dolandırdığını açıkladı. İsmini vermek istemeyen bir kadın ise, Gonzales'le bu senenin başlarında buluştuğunu, Gonzales'in yemekte Bir bardak Pinot, karidesli bir Sezar salatası, biftek ve fırınlanmış patates' söylediğini belirtti.

'ETİN ÇOĞUNU YEDİ, PATATESİN YARISINI BIRAKTI'


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.