ABD'de gerginlik devam ediyor: Protestocuların arasına giren araçtan ateş açıldı
ABD'nin Seattle kentinde çok sayıda göstericinin ırkçılığa karşı yürüdü sırada siyah bir otomobil kalabalığın arasına girdi. Elinde silah olan şoför bir göstericiyi vurdu.
George Floyd'un öldürülmesine karşı protestoların yoğun olduğu ABD'nin Seattle kentinde tabancası olan bir kişi otomobille göstericilerin arasına girerek bir kişiyi kolundan yaraladı.
Reuters'ın servis ettiği fotoğraflarda siyah otomobildeki bir kişi kalabalığın arasına girerek bir göstericiyi kolundan vuruyor. Olay yerindekiler vurulan gence müdahale ederken saldırganı da durdurmaya çalışıyor.
Yaşananların ardından Seattle polis müdürlüğünden konuyla ilgili bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada vurulan göstericinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken bir kişinin de gözaltına alındığı belirtildi.
İlgili Galeriler