3 yaşındaki Töngel'in cenazesine ulaşıldı
3 yaşındaki Töngel'in cenazesine ulaşıldı
Düzce’nin Akçakoca ilçesinde yaşanan sel felaketinde kaybolan 7 kişiden 6’sının cansız bedenlerine ulaşılırken, 3 yaşındaki Kağan Töngel’i bulabilmek için arama çalışmaları bugün de devam etti. Dün, Sinem Kaplan’ın cenazesinin bulunduğu Kozluk mevkiinde Kağan’ın da cenazesi bulundu.
Düzce’nin Akçakoca ilçesi Esmahanım Köyü’nde 17 Temmuz Çarşamba günü yaşanan sel felaketinde 7 kişi kaybolurken, 19 Temmuz’da Fatma Töngel’in, 21 Temmuz’da Cengiz Töngel’in, 22 Temmuz’da ikizlerden 7 yaşındaki Sanem Kaplan’ın, 23 Temmuz’da da anne Nilgün ile kızı 9 yaşındaki Funda Kaplan’ın, dün ise Sinem Kaplan’ın cansız bedenleri bulundu.
Kaybolan Kağan Töngel’i arama çalışmalarına ise bugün devam edildi. Kağan Töngel’i bulabilmek için Esmahanım ile Uğurlu köyleri ve Sakarya’ya bağlı Kozluk Köyü’nde arasındaki 21 kilometrelik hatta arama çalışmaları yoğunlaştı. Dün, Sinem Kaplan’ın cenazesinin bulunduğu bölgede Kağan Töngel’in de cenazesi bulundu.
İlgili Galeriler