Bahçelievler'de pompalı saldırı:1 çocuk yaralı
Bahçelievler'de 15 yaşındaki lise öğrencisi E.C.K. pompalı tüfekle saldırıya uğradı. Sırtından ve ensesinden yaralanan çocuğun durumunun ağır olduğu öğrenildi.
İstanbul Bahçelievler'de bulunan Siyavuşpaşa Mahallesi'nde 15 yaşındaki lise öğrencisi E.C.K., sokakta yürüdüğü sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce pompalı tüfekle saldırıya uğradı. Sırtından ve ensesinden yaralanan öğrenci hastaneye kaldırıldı.
Saldırganlar olay yerinden kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan çocuğun durumunun ağır olduğu öğrenildi.
"VURAN ÇOCUK SİLAHI OMUZUNA TAKARAK KAÇTI"
Silah seslerini duyarak sokağa çıktığını söyleyen mahalle sakinlerinden Aydın Akdağ, "Silah seslerini duyunca dışarıya koştum. Çocuk yerde yatıyordu. İlk müdahaleyi yaptım. Daha sonra ambulans geldi. Vuran çocuk silahı omuzuna takarak, kaçtı. Vuran da onun yaşlarındaydı. 3 el ateş ettiler. Sırtından ve ensesinden vurdular."
Olay yerine gelen polis şerit çekerek sokağı kapattı. Çevrede delil araştırması yapan polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
İlgili Galeriler