Grup Yorum konserinin yasaklanmasını protesto eden gruba müdahale
Grup Yorum konserinin Hatay Valiliği tarafından yasaklanmasını protesto eden gruba müdahale eden polis 12 kişiyi gözaltına aldı.
Hatay Valiliği tarafından yasaklanan Grup Yorum konseri için dün akşam Samandağ Deniz Mahallesi Hızır Parkı'nda bir grup bir araya gelerek protesto etmek istedi. Ancak, grup polis müdahalesiyle karşılaştı.
Müdahale sırasında 12 kişi gözaltına alındı.
Gözaltına alınanların bazılarının isimleri şöyle: Furkan Ersöz, Devrim Deniz Karataş, Ümit Özçelik, Elvan Altunarı, Hülya Uçucu, Gökhan Demir ve Kaya Özçelik. Gözaltına alınanların Samandağ İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne tutulduğu belirtildi.
Grup Yorum'un Twitter hesabından yapılan açıklamada, "34 yıldır direniyoruz, bugün de direneceğiz. Şimdiye kadar hiçbir baskı bizi yıldıramadı, bu baskılar da bizleri yıldıramayacak. Gözaltına alınanları derhal serbest bırakılsın!" ifadeleri kullanıldı.
İlgili Galeriler