Karamollaoğlu'ndan Sivas Katliamı'na ilişkin 'hadise' açıklaması

Sivas Katliamı sırasında kentin belediye başkanı olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, katliamın yıldönümünde yaptığı açıklamada 'Madımak Hadisesi' dedi.

Karamollaoğlu'ndan Sivas Katliamı'na ilişkin 'hadise' açıklaması
02 Temmuz 2020 Perşembe 16:53

banner225

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Madımak Hadisesi'nin aydınlatılması, dahli olanların hukuk önünde hesap vermesi için bir komisyon kurulmalı, 1993'te yaşanan, Madımak başta olmak üzere tüm hadiseler topyekûn araştırılmalıdır" dedi.

Sivas'ta yaşananlara ilişkin ısrarla katliam ifadesini kullanmayan Karamollaoğlu, katliam sırasında kentin belediye başkanıydı.

Saldırı sırasında otelin önündeki gruba "gazanız mübarek olsun" diyen, daha sonra da bunu "dil sürçmesi" olarak "düzelten" Karamollaoğlu, katliamın bir numaralı sanığı olan partiden arkadaşı Cafer Erçakmak için de "hiçbir suçu yok" ifadesini kullanmıştı.


Kaynak: Haber Sol

İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.