Galata Kulesi'nin önünde bir kişi kendini yaktı
Galata Kulesi'nin önünde, elinde orak bulunan bir kişi kendini yaktı. Çevredekiler olay gösteri sanarken, bu kişinin kendini neden yaktığı öğrenilemedi.

Beyoğlu'ndaki Galata Kulesi'nin hemen karşısında yer alan kafelerin olduğu alanda bir kişi kendini yaktı. Elinde orak bulunan kişi alevler içerisinde yanarken çevredekiler durumu ilk başta gösteri sandı. Saniyeler sonra çevredeki işletmelerden yangın tüpü ile müdahale edildi. Gövdesinin büyük kısmı yanan kişi için bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Kendini yakan kişinin yanarken herhangi bir ses çıkarmaması ise dikkat çekti. Olayın hemen sonrasında bölgede bulunan gazeteci Hemra Nida'nın aktardığına göre bölge esnafı, söz konusu kişinin tüm gün elinde orak ve benzinle gezdiğini söyledi.
Bu kişinin kendini neden yaktığı ise öğrenilemedi.
İlgili Galeriler