Duruş Haber

Cemal Enginyurt isyan etti: MHP'den ihraç edildik diye biliyordum ama...

POLİTİKA

AKP'ye yönelik eleştirileri nedeniyle MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, hükûmete yakın A Haber’e göndermede bulundu.

AKP'ye yönelik eleştirileri nedeniyle MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, hükûmete yakın A Haber’e göndermede bulundu.

Sosyal medya hesabından, televizyonlarda kendisine yer verilmediğini belirten Enginyurt, bunu yapanların başında ise Turkuvaz Medya'nın televizyonu A Haber’in geldiğini söyledi.

Enginyurt paylaşımına "MHP'den ihraç edildik diye biliyordum. Abi, A Haber başta olmak üzere, bütün iktidar medyası da ihraç etmiş. Bir de şu televizyona çıkma, şu tv de ne işin var diye soranlar! Ne yapayım! Kaderimmiş diyerek bir köşede oturayım mı? Cemal Enginyurt susmaz, susturulamaz. A Haber'e küstüm" ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.