AKP Sözcüsü Ömer Çelik, "Kendi #mavivatan’ımızda siyasi oyun oynatmayız. Türkiye ile hak ve hukuk temelinde konuşan kazanır. Türkiye’ye tehdit diliyle konuşan kaybeder." dedi.
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Doğu Akdeniz'de Türkiye ile Yunanistan ve Fransa arasında yaşadığı gerilme ilişkin Avrupa Birliği'ne sosyal medya platformu Twitter'dan çağrı yaptı.
Çelik'in açıklaması şöyle:
Doğu Akdeniz’deki “Yunan tiyatrosu” hukuksuzluk ve şımarıklıktan başka birşey değildir. Buna eklenen Fransız tehditkarlığı ise ciddiyetsizliktir. Avrupa Birliği bu siyasi tiyatronun figüranı olmamalıdır.
Yunanistan’ın diplomasiden anladığı kendi şımarıklığını Avrupa siyaseti haline getirmektir. Macron yönetimi ise el attığı her konudaki başarısızlığını Akdeniz’de laf kalabalığı ile örtmeye çalışıyor. Kabadayılık, mahalle dayanışması ve şımarıklık üçlüsünden siyaset çıkmaz.
#Mavivatan’da tek damla sudan taviz vermeyeceğiz. Kendi #mavivatan’ımızda siyasi oyun oynatmayız. Türkiye ile hak ve hukuk temelinde konuşan kazanır. Türkiye’ye tehdit diliyle konuşan kaybeder. Nokta.
Adin yilmaz 6 Yıl Önce
Bu itham ve tanimlar sizin bukalemun kimliginizdir.Osmanlilarda oyun cok ama akepe yeryüzündeki DECCAL dır.NOKTA