Duruş Haber

AKP İl Başkanı belediyenin çalışmalarını denetledi

POLİTİKA

AKP Diyarbakır İl Başkanı Serdar Budak, Bağlar Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları denetledi.

AKP Diyarbakır İl Başkanı Serdar Budak, AKP Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ile il ve ilçe yöneticileri, Bağlar Belediyesi'nin çalışanlarını denetledi. 

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Belediyeye başkan olarak atanan Hüseyin Beyoğlu ile birlikte Bağcılar Mahallesi'ndeki asfaltlama çalışmalarını denetlemeye çıkan Budak ve Gezer'in haberi, AKP İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından duyuruldu.

AKP Diyarbakır İl Başkanlığı’nın resmi twitter hesabı olan @dbilteskilat adresinden fotoğraflarla birlikte paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: "Bağlar Bağcılar Mahallesi'nde bulunan caddelerimizin asfalt serim çalışmalarını İl Başkanımız @Serdar_Budak21, Bağlar Belediye Başkanımız @huseyinbeyogluu, İl Başkan Yardımcılarımız ve İlçe Başkanımız Sn. @ErkanGzr21 ile yerinde incelediler."

VALİ TOPLANTIYA BAŞKANLIK ETTİ 

En son eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün dile getirdiği parti devleti görüntüsüne daha önce Diyarbakır eski Valisi Hasan Basri Güzeloğlu katılmıştı. Güzeloğlu, AKP İl, İlçe, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlığı toplantısına başkanlık etmişti. 

YSK TARAFINDAN ATANDI 

AKP yönetiminde olan Bağlar Belediyesi, Halkların Demokratik Partisi (HDP) adayı Zeyyat Ceylan'ın Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kamu görevinden ihraç edildiği gerekçesiyle Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından Hüseyin Beyoğlu’na verilmişti. 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.