Duruş Haber

Teyzesininin oğlunu Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü'ne atadı

GÜNDEM

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü görevine teyzesinin oğlu Recep Ali Er’i atadı. Erdoğan, diğer teyze oğlu İbrahim Er’i Milli Eğitim Bakan Yardımcılığı’na atamıştı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Erdoğan’ın imzasıyla yapılan atama kararına göre, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığı’na Halis Yunus Ersöz, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne Emre Topoğlu, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’ne ise Recep Ali Er atandı.

Ayrıca söz konusu atama kararları ile Bakanlık bünyesindeki Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü’ne Mehmet Ata Öztürk, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü’ne Ahmet Dilsiz, Personel Genel Müdürlüğü’ne Engin Yalçın, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na Mehmet Akif Bağır getirildi.

Rehberlik ve Denetim Başkanı Mehmet Haluk Uçkun görevden alınırken, boşalan göreve Hasan Davulcu atandı.

Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü görevine atanan Recep Ali Er, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teyzesinin oğlu. Erdoğan bir diğer teyze oğlu İbrahim Er’i ise geçtiğimiz yıllarda Milli Eğitim Bakan Yardımcılığına atamıştı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.