Duruş Haber

Lice’de baba ve oğlu ölü bulundu

GÜNDEM

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde Remzi Güler (50) ve oğlu Mahmut Güler’in cesedi bulundu. Diyarbakır Valiliği, baba-oğulun PKK tarafından öldürüldüğünü açıkladı.

Silvan’da ikamet ettiği belirtilen Remzi Güler ve oğlu Mahmut, 10 gün önce Lice ilçesine bağlı Yalımlı köyü Leyhosor mezrasına gitti. Burada hayvancılıkla uğraştıkları belirtilen baba- oğuldan bir daha haber alınamadı.

Aile bireyleri, kendi imkanlarıyla arama yaparken, bugün Remzi Güler ve oğlu Mahmut Güler’in cenazesi mezra yakınlarındaki Üçyol mevkiinde bulundu. İhbar üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemenin ardından Remzi Güler ve oğlu Mahmut’un cenazeleri önce Lice Devlet Hastanesi’ne, ardından da otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.