Duruş Haber

Diyarbakır’da kayyum pankartına engel

GÜNDEM

Diyarbakır’da ‘Toplumsal Barış ve İnsanca Yaşam İçin Demokrasiyi İnşa Edelim’ mitinginde kayyum ve barış kelimeleri olan pankartların mitingde yer alması engellendi.

Diyarbakır’da Emek ve Demokrasi Platformu tarafından yapılan, ‘Toplumsal Barış ve İnsanca Yaşam İçin Demokrasiyi İnşa Edelim’ mitingine kayyum ve barış kelimelerinin yer aldığı pankartlar alınmıyor. 

Emniyet, Tüm Bel- Sen’in, "Kayyum atayarak,ihraç ederek, açığa alarak bizi susturamazsınız" pankartını kayyum kelimesini gerekçe göstererek İstasyon Meydanı’nda yapılan mitinge almadı.

Diyarbakır Emniyeti ayrıca mitingin ana pankartının yanında, “Savaşa karşı barış”, “Halkın bütçesini savaşa peşkeş çektirmeyeceğiz “pankartlarını da yasakladı. 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.