Duruş Haber

Demirtaş’a özgürlük kampanyası giderek büyüyor

GÜNDEM

Demirtaş’a özgürlük kampanyası giderek büyüyor

3 yıldır tutuklu bulunan HDP'nin önceki dönem Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılması talebiyle sosyal medyada kampanya başlatıldı.
Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP’nin önceki dönem Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş için sosyal medyada “Demirtaş’a Özgürlük” kampanyası başlatıldı. 3 yıldır cezaevinde bulunan Demirtaş için Demirtaş’a Özgürlük İnisiyatifi’nin düzenlediği kampanya Türkiye saati ile 18.00’de başladı. 
Buna göre kampanyaya katılmak isteyenlerin bir A4 kağıdına “#freeDemirtas‘” yazmaları ve o kağıdı tutarak fotoğraf çekmeleri ve çektikleri fotoğrafları ‘#freeDemirtas‘ hastagı altında paylaşmaları gerekiyor. Demirtaş’a Özgürlük İnsiyatifi, kampanyayı Selahattin Demirtaş’ın annesi Sadiye Demirtaş fotoğraflı mesajıyla başlatırken kampanya giderek binlerce kişiye ulaştı.
Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.