Duruş Haber

Baro Başkanlarının kararlılığı sonuç verdi: Yürüyüşe devam

GÜNDEM

 “Savunma yürüyor” sloganıyla başlattıkları yürüyüş Ankara girişinde engellenen baro başkanlarının kararlılığı sonuç verdi. Başkanların yürüyüşlerine devam etmesine izin verildi.

Türkiye'nin dört bir yanından "savunma yürüyüşü" başlatan ve Ankara girişinde geçişleri polisler tarafından engellenen baro başkanları, dün sabah saatlerinden bu yana Eskişehir yolunda oturma eylemindeydiler. Baro başkanlarının kararlılığı sonuç verdi. 

FEYZİOĞLU YÜRÜYÜŞE ALINMAYACAK

Yapılan görüşmeler sonrasında baro başkanlarının yürüyüşlerine devam etmesine izin verildi. Baro başkanları bulundukları yerden 200 metre kadar sembolik olarak yürüyerek, Ankara’ya giriş yapacak. Ardından otobüslerle Tandoğan’a gidecek olan baro başkanları, sonrasında Anıtkabir’e yürüyecek.

Baro başkanlarının yürüyüşüne Türkiye Barolar Birliği (TTB) Başkanı Metin Feyzioğlu dahil edilmeyecek.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.