CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, avukatı Celal Çelik aracılığıyla organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş olan Alaattin Çakıcı hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
“Çakal gibi uluyup hatun gibi konuşacağına”
“Sen ve avanene sesleniyorum” diyen Çakıcı, “Başta sende ve avanende yürek varsa ben her gün sokaktayım. Çakal gibi uluyup hatun gibi konuşacağına beni öldürtsene. Sende ve o avanende o yürek var mı?” ifadelerini kulandı.
Kılıçdaroğlu’nu PKK ve silahlı sol örgütlerle işbirliği içinde olmakla suçlayan Çakıcı, “O yalaka ağzından Atatürk’ün manevi değerlerini kirletme” dedi.
Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada tehditlerine devam etti. Alattin Çakıcı şu metni yayınladı: