Duruş Haber

AFAD İzmir'deki son durumu açıkladı: Can kaybı yükseldi

GÜNDEM

Depremde yaralanan 1034 kişiden 1021'i taburcu edilirken, 8 kişinin ise tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İzmir'deki 6,9 büyüklüğündeki depreme ilişkin son durumu açıkladı. Depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 116'ya yükseldiği bildirildi. Yaralanan 1034 kişiden 1021'inin taburcu edildiği, 8 kişinin ise tedavisinin sürdüğü aktarıldı.
AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, 30 Ekim'de meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki deprem sonrasında 48'inin büyüklüğü 4'ün üzerinde olmak üzere toplam 3 bin 630 artçı sarsıntı yaşandığı ifade edildi.
HASTANELERDE 8 YURTTAŞIN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Sağlık Afet Koordinasyon Merkezinden (SAKOM) alınan bilgiye göre, depremde can kaybının 116’ya yükseldiği, yaralanan 1034 kişiden 1021'i taburcu edilirken, 8 kişinin ise tedavisinin sürdüğü belirtildi.
ENKAZ KALDIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İzmir’de yürütülen arama ve kurtarma çalışmaları tamamlanırken, enkaz kaldırma çalışmalarının ise devam ettiği kaydedildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.