Duruş Haber

Fransa’da bıçaklı saldırı: 3 ölü

DÜNYA

Fransa'nın Nice kentinde Notre Dame kilisenin yakınlarında bıçaklı bir saldırı olayı yaşandı. Fransız medyası, Fransa'nın Nice kentindeki bir kilise yakınında bıçaklı saldırı gerçekleştiğini, 3 kişinin hayatını kaybettiğini, yaralıların olduğunu duyurdu.

Reuters, saldırıda bir kadının başı kesilerek, bir adamın ise boğazı kesilerek öldürüldüğünü aktardı. Birden fazla yaralı olduğu belirtildi. 

Saldırı, Nice'te Notre Dame Kilisesi yakınında meydana geldi. 

Nice Belediye Başkanı Christian Estrosi, terör saldırısı olduğuna dair şüphelerin olduğunu, bir şüphelinin gözaltına alındığını söyledi. 

Fransa İçişleri Bakanı Darmanin, Fransa'nın Nice kentindeki yollarda polis operasyonunun gerçekleştiğini duyururken, Fransız siyasetçi Estrosi de Twitter hesabından bir kişinin bıçaklı saldırıda yaşamını yitirdiğini duyururken, bunun bir terör saldırısı olduğunu düşündüğünü ifade etti. 

Fransız polisi, ölü sayısının 3'e çıktığını duyurdu. 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.