Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Jandarma GenelKomutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele DaireBaşkanlığı koordinasyonunda yürütülen çalışmalarkapsamında, şüphelilerin yurt dışından kargo yoluylatemin ettikleri skunk tohumlarını ülke genelinde satışasundukları belirlendi.
Şüpheliler aylarca takip edildi
Soruşturma kapsamında Adana, Ankara, Antalya,Bursa, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Konya, Mersin,Samsun ve Kocaeli'nin de aralarında bulunduğu 45ilde geniş çaplı saha araştırmaları, analiz ve takipçalışmaları gerçekleştirildi.
Güvenlik güçlerinin teknik ve fiziki takibi sonucundaşüphelilerin faaliyetleri tek tek tespit edilerekdelillendirildi.
Uyuşturucu ve hassas teraziler ele geçirildi
Eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 132 kilogramuyuşturucu madde, çok sayıda uyuşturucu hap,uyuşturucu kullanımında kullanılan çeşitli aparatlar ilehassas teraziler ele geçirildi.
Operasyonlarda gözaltına alınan 352 şüpheli hakkındaadli işlemlerin sürdüğü bildirildi.